• Bokmål
  • English

Sosialt

Linker

Besøk Muffens Media på YouTube , Twitter og Facebook!

Prat om generell nerdekultur og besøk forumet vårt på Desu.no!

Ta også en tur innom våre personlige channels med egne videoserier og blogger!

Karls YouTube-kanal 
Oles YouTube-kanal
Bjørns YouTube-kanal

Teammedlemmer

Karl-Martin Hogsnes

Alder: 27

Karl er manusforfatter og klipper i Muffens-teamet, men prøver seg også til tider som regissør og/eller skuespiller i egne prosjekter. Han er også mannen bak Epic Quest, animasjonsfilmen Evelyn og PC-spillet Clouded Heart.

Karl gikk et år på filmlinja på Danvik Folkehøgskole og prøvde seg så på 3D-animasjon på Idèfagskolen, før han endte opp med å studere spilldesign på NITH.

Utenom film driver Karl mye med tegning og webdesign på lavt nivå. Ellers bruker han mye tid på å produsere blogger og miniserier for sin egen YouTube-kanal, “På nett med Karl”.

Av og til har han også litt skjegg.

Ole Kristian Rustad

Alder: 30

Ole er en av hoved- rolleinnhaverne av både Roomies og Epic Quest, og mange av sketsjene våre. I tillegg til dette er han også regissør av kortfilmer som MSN og The Head.

Ole har to år på Danvik Folkehøgskole bak seg, innenfor film og TV-produksjon, i tillegg til et år på Noroff-instituttet i Oslo. Nå arbeider han som freelance- fotograf og tar foto- oppdrag under navnet RustadPhoto.

Ellers er Ole PC- gamer og legger stadig ut playthroughs av kjente spill på kanalen hans på YouTube. Han har også en videoblogg på samme kanal.

Ole er fra Fetsund, med de fordeler og ulemper det fører med seg.

Bjørn Magnus Midthaug

Alder: 26

Bjørn Magnus (også kjent som Bjabbe) er en trivelig kar med mange talenter. Han skriver manus til egne sketsjer og kan ofte sees som skuespiller i dem i tillegg. For ikke å nevne at han lager musikk og spiller gitar! Han er blant annet komponisten bak Roomies-sangen!

Bjabbe kommer fra Hønefoss, og flyttet sommeren 2009 til Oslo for å begynne på NITH. Nå er han i gang med en bachelor i spilldesign sammen med Karl.

Bjabbe er som de andre i teamet en dedikert gamer, og prater mye spill i bloggserien hans “Bjabbes videoblogg”. Han er tidenes største Megaman-fan, med tatovering som beviser det, og er ellers en koffinist som samler på artige kaffekopper.

Nevnte vi at han spiller gitar?