• Bokmål
  • English

Sosialt

Linker

Besøk Muffens Media på YouTube , Twitter og Facebook!

Prat om generell nerdekultur og besøk forumet vårt på Desu.no!

Ta også en tur innom våre personlige channels med egne videoserier og blogger!

Karls YouTube-kanal 
Oles YouTube-kanal
Bjørns YouTube-kanal

Vil du høre ærlige meninger fra ekte mennesker? Vil du utforske ukjente kulturkroker i Oslo sentrum? Vil du se kristne aktivister få fuglebæsj på jakka? Da er dette serien for deg!

Ole og Karl på bærtur er en uhøytidelig dokumentarserie der Ole og Karl tar på seg finstasen og går ut for å snakke med det norske folk. Det hender at flere enn bare Ole og Karl slenger seg på. Og at noen rapper mikrofonen.

Denne gangen har vi gjort noe litt annerledes. Vi har nemlig fått vår helt egne stand på Soracon 2012, og har derfor laget en hardbarka stemningsrapport fra standen og conet med Ole, Karl, Bjørn, fans og cosplayere! Dette er altså ikke en standard Ole og Karl-reportasje, men et trivelig innblikk i stemningen på Soracon og vår aller første offentlige stand! Enjoy!

Fullskjerm og 720p eller 1080p oppløsning anbefales!

Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

I årets første nye video tar Ole og Karl turen til Hype, en ny event for spill og spillkultur i Oslo. Vi treffer nye og gamle ansikter og prøver å komme til bunns i hva dette arrangementet er, og hva det en dag kanskje vil bli.

Fullskjerm og 720p eller 1080p oppløsning anbefales!

Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Nå braker det løs, på Norges største gathering for anime, fantasy, sci-fi og spill! Nerder av alle slag (inkludert Ole og Karl selv) tar turen til Desucon for en litt annerledes helg med likesinnede mennesker! Vi tok turen ned for å sjekke stemningen, dekke happenings og snakke med deltakerne på Oslo Kongressenter! Dette er vår så langt største reportasje!

Vil du se bilder fra Desucon 6? Ta en titt på albumet til Dan Michael Løvdahl her!

Fullskjerm anbefales! Vil du ha høyere bildekvalitet? Eller opplever du hakking eller treg loading av videoen? Du kan skru HD av og på ved å trykke på HD-knappen på videospilleren vår!Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Det er selveste nasjonaldagen i Oslo sentrum. Gatene flommer over av mennesker, bunader og is, og Ole og Karl er på plass for å slå av en prat med folket!

Fullskjerm og 720p eller 1080p oppløsning anbefales! Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Ole og Karl tar tempen på Oslo sentrum under Ski-VM 2011 og intervjuer folk fra fjern og nær! Har Ole og Karl nok peiling på sport til å gjennomføre denne reportasjen?

Fullskjerm og 720p eller 1080p oppløsning anbefales!Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Vi tar tempen på PotterCon 2010, arrangert på Blindern i Oslo av organisasjonen "The Shadow Project"!

Fullskjerm og 720p eller 1080p oppløsning anbefales!Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Ole og Karl tar turen til Middelalderfestivalen 2010 for å prøve å forstå hva som foregår. Denne filmen ble originalt filmet for ForkasteligTV, som forklarer de ekstreme mengdene med Forkastelig-reklame.

Fullskjerm og 720p oppløsning anbefales!

Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Vår reportasje fra Oslo Zombie Walk 2010, starring Ole, Karl og Føsund

Fullskjerm anbefales! Opplever du hakking eller treg loading av videoen kan du klikke her for å se den på YouTube!Fortell oss hva du synes! Skriv en kommentar i feltet under!

Abonnér på RSS - På bærtur