• Bokmål
  • English

Sosialt

Linker

Besøk Muffens Media på YouTube , Twitter og Facebook!

Prat om generell nerdekultur og besøk forumet vårt på Desu.no!

Ta også en tur innom våre personlige channels med egne videoserier og blogger!

Karls YouTube-kanal 
Oles YouTube-kanal
Bjørns YouTube-kanal

Noen dører lukkes, andre åpnes. Eller noe.

MuffensKarls bilde
MuffensKarl

Næmmen jøss. Etter et halvt år med nedetid fungerer Muffens Media-websiden igjen. Hvem hadde trodd...? Hvem hadde våget å håpe på dette? Hadde du spurt noen på gata for en uke siden hadde de nok svart "hæ muffins hvem er du gå vekk". Kanskje du som leser dette allerede hadde gitt opp håpet om at den vakre websiden vår skulle poppe opp igjen der du satt, på en browser som ikke fantes forrige gang vi la ut en sketsj.

Men nå har det altså skjedd. Ikke bare er siden oppe igjen, men hver eneste ødelagte link, hver eneste forsvunne video er tilbake i sin skjønneste YouTube-glans (hehe, glans...). Så nå kan du igjen se all den gamle dritten vi (og mamma) lo av for fire år siden. Igjen kan du se Bjørn lage mat, Ole pisse i regnet, og til og med laste ned det PC-spillet jeg lagde i 2006 som følsom og forvirret 17-åring.

Vi kan dessverre ikke love verken gull eller grønne skoger når det kommer til nytt innhold fra oss framover. Hvis du ikke har fått inntrykk av det etter den fire år lange pustepausen kan Muffens Media sies å ha havnet litt på hylla. Men der én dør lukkes åpnes en annen, et ordtak som egentlig ikke gir så mye mening med tanke på at dører som regel ikke er koblet sammen på denne måten, og det hadde vært forferdelig vanskelig å for eksempel sikre hjemmet sitt mot innbrudd.

Men joda. VI har kanskje ikke vært så aktive sammen, men hver for oss lever vi i beste velgående. Bjørn og jeg driver hver våre YouTube-kanaler fulle av gaming og tull og tøys, med hundre ganger mer innhold og trafikk enn vi noen gang kunne skryte av her i gamle Muffens. Vi har til og med en felles kanal som heter Kozekveld, men der har vi vært litt mindre flinke igjen. Det mest spennende for min del er kanskje at jeg har blitt voksen, klipt håret og fått jobb (for tre år siden riktignok), i selveste Level Up, spillprogrammet på VGTV! Og tror du ikke Bjørn er spaltist der også? Nei nå altså.

Så selv om Muffens Media har lagt seg i dvale har vi ikke planer om å legge oss helt ennå. Vi håper dere har lyst til å følge oss videre, på VGTV, YouTube, Twitch og hva enn som måtte komme. Vi ser framover, og av og til litt tilbake, mens vi husker hvor morsomt det var da Bjørn feis i heisen på Anker, og hvor mye dritt vi faktisk måtte stappe inn i den gamle mikrohybelen min for å filme Roomies. Ikke minst er vi jo forferdelig takknemlige til dere som har vært, og fortsatt er, med oss på veien. Dere som spaserte bort til standen vår på Desucon og slo av en prat det året vi hadde brent og teipet sammen vår første og eneste samle-DVD. Dere visste hvem vi var og hva vi gjorde da virkelig ingen visste hvem vi var og hva vi gjorde. Ikke at vi noen gang hadde noen sterk ambisjon om å "slå gjennom", men dere ga oss inspirasjon og selvtillit til å lage all dritten vår i en periode vi kanskje ikke hadde så altfor mye av det. Så takk skal dere ha, fininger. <3

Takk for nå! La oss se framover mot større og bedre ting, og samtidig prøve å holde den gamle websiden oppe denne gangen. Glad i dere! Hilsen Karl.