• Bokmål
  • English

Sosialt

Linker

Besøk Muffens Media på YouTube , Twitter og Facebook!

Prat om generell nerdekultur og besøk forumet vårt på Desu.no!

Ta også en tur innom våre personlige channels med egne videoserier og blogger!

Karls YouTube-kanal 
Oles YouTube-kanal
Bjørns YouTube-kanal

Bjørnen trekker seg ut av hiet.

MuffensBjørns bilde
MuffensBjørn

Hallo kjære internett, hallo alle fans og pappa, hvis du leser dette : hallo til deg også

Jeg skriver dette innlegget av to grunner. Den ene er for at jeg skal få testet den nye websiden våres litt mer hands on, slik at jeg kan oppdatere litt i hist og pist om hva som skjer både med MuffensBjørn og MuffensMedia. En annen grunn er for å få fortalt om hva som skjer akkurat NÅ. (Kanskje ikke akkurat akkurat nå, men sånn ca)

For en trenger ikke ha en doktorgrad i hverken internett eller primstaver for å ha fått med seg at det kanskje ikke har blitt oppdatert så mye i vinter. Iallfall ikke når det kommer til matriale der hele teamet er med. Hva har skjedd tenker du? Er det MuffensKarl som har solgt alt videoutstyret for å finansiere et kraftig rusmissbruk? Er det MuffensOle som har vunnet en million i lotto og derfor sitter med en pina colada på en bortgjemt stillehavsøy? Eller er det kanskje MuffensBjørn som levde seg for godt inn i Roomies-rollen og er satt på tvungen anger management?

Heldigvis (eller kanskje dessverre for MuffensOle sin del) er det ingen av delene. MuffensBjørn er salig og MuffensKarl rører ikke sterkere saker enn grønn Burn. I all hovedsak er det MuffensKarl og MuffensBjørn som har hatt hovedprosjekt på skolen og derfor har viet mye tid til det. Og hvis MuffensKarl og MuffensBjørn er mat og drikke, nei da duger MuffensOle ikke.

Men nå er det en gang nyere tider og skoleåret er i skrivende stund ferdig om under 48-timer så da blir det nok svung i svingene. Det er riktig nok ikke et uttrykk, men siden jeg er helt på internett så kan jeg ta meg en frihet eller tre.

Uansett det kommer mer fra oss om forhåpentligvis ikke så alt for lenge. Kan jo også minne dere om at vi er å finne på DesuCon 2012 så kom gjerne og prat med oss der. Og med det takker jeg for oppmerksomheten og ønsker deg en god kveld/ettermiddag/natt/morgen/formiddag litt avhengig av når du leser dette.

 

xoxo deres MuffensBjørn.