• Bokmål
  • English

Sosialt

Linker

Besøk Muffens Media på YouTube , Twitter og Facebook!

Prat om generell nerdekultur og besøk forumet vårt på Desu.no!

Ta også en tur innom våre personlige channels med egne videoserier og blogger!

Karls YouTube-kanal 
Oles YouTube-kanal
Bjørns YouTube-kanal

Om Muffens Media

Muffens Media ble startet av Karl-Martin Hogsnes sommeren 2010, da han ville prøve å starte noe eget etter å tidligere ha vært medlem av humorgruppa ForkasteligTV. Han kontaktet Ole Kristian Rustad og Bjørn Magnus Midthaug, to venner med samme interessen for film, og sammen dannet de Muffens-teamet.

Muffens Media satser mye på sketsjer og kortfilmer, og produserer egenskrevne filmprosjekter med eget budsjett og/eller støtte fra diverse filmorganisasjoner. Våre største prosjekter så langt, og våre mest populære serier er Roomies, en sitcom om tre romkamerater i Oslo, og Epic Quest, en engelsk fantasy-komiserie om to nerder på et stort, episk eventyr! Ellers har vi den lettsindige reportasjeserien Ole og Karl på bærtur, egne videoblogger og masse annet tilgjengelig gratis både her på nettsiden og på YouTube!

I tillegg til generell kompetanse innen filmproduksjon har alle medlemmene i teamet egne unike ferdigheter de bidrar med. Ole er fotograf (se RustadPhoto i menyen), Bjørn er musiker (og har komponert blant annet Roomies-sangen) og Karl har utdanning innen 3D-animasjon (se Evelyn under kortfilmer). Karl har også produsert et eget PC-spill ved navn Clouded Heart, laget i spillmotoren RPG Maker 2000, som du kan lese mer om og laste ned helt gratis ved å følge linken i menyen.

Fans av Muffens Media vil kunne finne mye spennende i den stadig voksende nettbutikken vår. Her kan man kjøpe t-skjorter, kopper og annet kos fra oss. Vi har også planer om å gi Muffens Media-DVDer som inneholder alt av blant annet sketskjer, Roomies og Ole og Karl på Bærtur!

Vi er også tilgjengelige for dekning av happenings og arrangementer, med både foto og video av høy kvalitet, til en overkommelig pris. Klikk på "Kontaktinfo" i menyen over for kontaktinformasjon.